Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

   australie-reis-met-kinderenAustralië met kinderen

   Australië rondreizen met kinderen (geschikt voor kids vanaf circa 8 jaar)

   Australië is een prima vakantiebestemming voor avontuurlijke gezinnen met kinderen vanaf circa 8 jaar. Ga samen kangoeroes en koalas spotten in de outback, snorkelen op het Great Barrier Reef of maak een fiettocht door Sydney.

   Australië is een veilig land met Westers comfort en een goede infrastructuur. Maar er zijn wel een paar zaken waar je rekening mee moeten houden, zeker als je met kleine kinderen op reis gaat. Zo moet je in eerste instantie weten dat Australië, met tussenstop, zo’n 22 uur vliegen is vanaf Nederland. Juli en augustus zijn wat klimaat betreft goede maanden om in te reizen, maar de prijs voor vluchten loopt in deze periode wel hoog op. Daarnaast vergissen veel reizigers van te voren in de afstanden die je binnen het land zelf nog af moet leggen. Dat betekent soms lange reisdagen en in de meeste gevallen 2 of 3 binnenlandse vluchten.Wij werken in Australië voornamelijk met kleinschalige hotels die niet allemaal over familiekamers beschikken. In dat geval proberen we voor gezinnen kamers naast elkaar te boeken. Buiten de grote steden om, hebben de meeste hotels wel een zwembad.

   australie-met-kinderen-reisRiksjaKids: samen de wereld ontdekken

   Zoals we hierboven al aangeven heeft een reis door Australië met kinderen zo zijn uitdagingen, maar dat is deels ook de charme en avontuur van het land. Zoek je een bestemming die wat beter afgestemd is op het reizen met (kleine) kinderen, kijk dan eens op www.riksjakids.nl. Hier bieden we op een geselecteerd aantal bestemmingen reisprogramma’s die speciaal zijn samengesteld voor families. Onze Kids-reisspecialisten weten uit eigen ervaring hoe het is om met (kleine) kinderen ver op reis te gaan. Zij helpen je graag verder bij het samenstellen van jouw ideale reis.

   Ben je opzoek naar een alternatief voor Australië, bekijk dan bijvoorbeeld onze Zuid-Afrika familiereizen of onze Canada Kids rondreizen. Grote voordeel is dat het naar deze bestemmingen minder ver vliegen is en de afstanden ter plekke ook korter zijn.