Vervoer in Australie

Vervoer in AustralieAuto of Spaceship?

Zelf rijden in Australië is volgens ons dé manier om het land te ervaren. De wegen zijn goed, het is veilig en je hebt de vrijheid om te bepalen hoe laat je vertrekt, waar je stopt en welke route je rijdt. De afstanden in Australië zijn groot, daarom vonden wij het fijn om onze hotels vooraf vast te leggen. Je kunt dan optimaal genieten van de tijd die je in Australië hebt en je bent ter plaatse geen extra kosten kwijt voor je overnachtingen. Wij hebben voor onze bouwstenen gezocht naar zoveel mogelijk kleinschalige accommodaties, weg van de grote hotels, en naar afwisseling in de reis.

Combineer je autohuur in Australië met een van onze individuele rondreizen of kies met onze Australië bouwstenen je eigen reisroute.

Meer informatie over je hotels onderweg kun je vinden op onze overnachtenpagina.

Autohuur in AustralieAuto

Met je eigen huurauto door Australië; cruise over de kustwegen, kies je eigen picknickplekje en stop bij een waterval onderweg voor een verfrissende duik. Vrij op reis door Australië met je eigen auto, wij vinden het een heerlijke manier om door dit land te reizen. De auto biedt de perfecte combinatie van vrijheid om te stoppen waar je wilt en te slapen in sfeervolle hotels. Bij het ophalen van je auto ontvang je een informatiepakket met een routebeschrijving. Wij bieden verschillende type huurauto’s aan, van klein naar groot. Klik hier voor onze autohuurpagina.

Camperhuur in AustralieSpaceship

Houd je van een avontuurlijke reis en wil je in de nieuwste variatie op het gebied van campers Australië ontdekken, dan is de Spaceship de juiste keuze. Dit vervoermiddel is een combinatie van zowel de voordelen van een auto als een camper. Zo is de Spaceship zuinig in het gebruik en wendbaar. Daarnaast beschik je over onder andere gaspitten, een koelkastje en uiteraard een zacht bed.

Het voordeel van de Spaceship is dat je niet de gehele route vooraf vast hoeft te leggen. Je kunt campsites combineren met onze bouwstenen. Klik hier voor meer informatie over de Spaceship.

Relevante artikelen