Vliegticket Australië

Een Australië ticket op maat

Naast het op maat maken van jouw Australië reis, kan Riksja Australië ook je vliegticket regelen. We nemen het organiseren van je vliegticket compleet uit handen en zoeken een passend ticket wat mooi aansluit op je landarrangement. In het geval van een tijdswijziging of vertraging, kunnen wij je direct assisteren om je landarrangement weer aansluitend op je vlucht te maken. Wil je nog even overleggen met je reispartner(s) of bijvoorbeeld je vakantiedagen regelen, dan zetten we de vluchten een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend voor je in optie. Zo ben je verzekerd van een goede deal. Neem contact met ons op om een passend vluchtvoorstel te ontvangen. Het is alleen mogelijk om een Australië vliegticket te boeken in combinatie met een landarrangement (Australië bouwstenen of een Australië rondreis).

óf zelf een vliegticket Australië zoeken en boeken

Je mag uiteraard ook zelf je Australië vlucht boeken. Wil je de rondreis graag boeken maar zelf de tickets verzorgen dan is dat geen probleem. Heb je geboekt, mail ons dan je vluchtgegevens, onze Australië reisspecialisten Chantal en Tessa helpen je vervolgens verder met een reisvoorstel dat past bij je vlucht.

Vliegtarieven Australië

Laagseizoen vanaf €1147,- p.p. Economy Route Amsterdam of Dusseldorf - Sydney/Brisbane/Cairns/Melbourne/Adelaide/Perth
Hoogseizoen vanaf €1541,- p.p. Economy Overstap Hong Kong
Laagseizoen vanaf €1722,- p.p. Economy Route Amsterdam of Brussel - Sydney/Brisbane/Melbourne/Adelaide/Perth & indirect Cairns/Darwin
Hoogseizoen vanaf €1885,- p.p. Economy Overstap Dubai/Singapore
Laagseizoen vanaf €1146,- p.p. Economy Route Amsterdam of Brussel - Sydney/Melbourne/Brisbane/Perth
Hoogseizoen vanaf €1390,- p.p. Economy Overstap Singapore
Laagseizoen vanaf €1116,- p.p. Economy Route Amsterdam of Brussel - Adelaide
Hoogseizoen vanaf €1349,- p.p. Economy Overstap Singapore
Laagseizoen vanaf €1188,- p.p. Economy Route Amsterdam of Brussel - Cairns
Hoogseizoen vanaf €1439,- p.p. Economy Overstap Singapore
Laagseizoen vanaf €1208,- p.p. Economy Route Amsterdam of Brussel - Darwin
Hoogseizoen vanaf €1467,- p.p. Economy Overstap Singapore

Inbegrepen

Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de Economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering (zie ook ticketinformatie Australië).

Binnenlandse vluchten

De vluchten binnen Australië worden uitgevoerd met prima vliegmaatschappijen. We proberen binnenlandse vluchten altijd zo goed mogelijk te laten aansluiten op een internationale vlucht. Bij Cathay Pacific, Qantas en wat beperkter bij Singapore Airlines is het mogelijk om voor een gereduceerd tarief binnenlandse vluchten bij te boeken.

De laagste vliegticket tarieven

Door de samenwerking met onze vluchtenpartners en de grootste ticketleverancier van Nederland, Airtrade (IATA en ANVR), zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Ook zijn we als één van de eerste op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven- en reserveringsnetwerken, zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Australië vliegticket.

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat we je reisplan aanvraag hebben ontvangen, sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief en vluchtschema.

Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op Brussel als Düsseldorf makkelijk en voordelig parkeren.

Klik hier voor meer informatie, voorwaarden en kosten op ticketinformatie Australië

skyline-hongkongStopover onderweg

Je kunt natuurlijk in één keer naar Australie vliegen, maar als je toch langs de welvarende stad Singapore of het levendige Hongkong komt, kun je er natuurlijk ook een tussenstop van maken. Twee nachten is dan net genoeg om bij te komen van je jetlag en een goede indruk van de stad te krijgen. Je overnacht in een sfeervol hotel met een goede ligging. Je kunt kiezen uit verschillende hotels en daardoor zelf de luxe en ligging bepalen. Vervoer in de steden zelf is geen enkel probleem. We bieden dan ook geen standaard stadstours aan en je kunt op je eigen manier en tempo de stad ontdekken. Een transfer bij aankomst is wel fijn na zo’n lange vlucht; deze is inbegrepen.

Klik hier voor de stopovermogelijkheden bij een reis naar Australië