Vliegticket Australië nodig?

We regelen een vliegticket dat aansluit op je reis

We kunnen niet alleen je rondreis voor je samenstellen, maar desgewenst ook de vliegtickets naar Australië voor je regelen. Op die manier weet je zeker dat je vluchttijden mooi aansluiten op je rondreis. Omdat wij direct contact hebben met de luchtvaartmaatschappijen, kunnen we in veel gevallen een voordeliger tarief voor je regelen, inclusief bagage. Bijkomend voordeel is dat wij je alle organisatorische rompslomp uit handen nemen als je vlucht gewijzigd wordt of vertraging oploopt. Wij zorgen ervoor dat je rondreis weer aansluit op je vlucht.

Wil je nog even overleggen met je reisgenoot of moet je je vakantiedagen nog afstemmen met werk, dan zetten we je vlucht(en) een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend in optie. Zo ben je altijd verzekerd van een goede deal. Wil je een passend vluchtvoorstel ontvangen bij je Riksja Australië-reis, geef dit dan aan op het aanvraagformulier. Dan gaan wij ermee aan de slag.

De voordelen als wij je vlucht regelen:

• Vaak voordeliger tarieven
• Prijzen zijn inclusief bagage
• Vluchten sluiten altijd aan op je rondreis
• Vertraging, wijziging of calamiteit? Wij regelen alles

Zelf je vliegticket Australië zoeken en boeken?

Je kunt natuurlijk ook zelf je Australië-vlucht regelen. Zo bepaal je welke vlucht voor jou het
gunstigst is. Als je je vlucht al geboekt hebt, kun je dit aangeven op ons aanvraagformulier.
Wij, bestemmingsexperts van Riksja Australië, zorgen er dan voor dat je een reisplan krijgt
dat aansluit op je vlucht en je reiswensen.

Vliegtarieven Australië

Laagseizoen vanaf €1239,- p.p. Economy Route Amsterdam of Dusseldorf - Sydney/Brisbane/Melbourne/Adelaide/Perth
Hoogseizoen vanaf €1644,- p.p. Economy Overstap Hong Kong
Laagseizoen vanaf €1154,- p.p. Economy Route Amsterdam of Brussel - Sydney/Brisbane/Melbourne/Adelaide/Perth & indirect Cairns/Darwin
Hoogseizoen vanaf €2129,- p.p. Economy Overstap Dubai/Singapore/Bangkok
Laagseizoen vanaf €1138,- p.p. Economy Route Dusseldorf - Sydney/Brisbane/Melbourne/Adelaide/Perth & indirect Cairns/Darwin
Hoogseizoen vanaf €1549,- p.p. Economy Overstap Dubai/Singapore/Bangkok
Laagseizoen vanaf €1173,- p.p. Economy Route Amsterdam of Brussel - Sydney/Melbourne/Brisbane/Perth
Hoogseizoen vanaf €1432,- p.p. Economy Overstap Singapore
Laagseizoen vanaf €1143,- p.p. Economy Route Amsterdam of Brussel - Adelaide
Hoogseizoen vanaf €1394,- p.p. Economy Overstap Singapore
Laagseizoen vanaf €1214,- p.p. Economy Route Amsterdam of Brussel - Cairns
Hoogseizoen vanaf €1484,- p.p. Economy Overstap Singapore
Laagseizoen vanaf €1235,- p.p. Economy Route Amsterdam of Brussel - Darwin
Hoogseizoen vanaf €1509,- p.p. Economy Overstap Singapore

Wat is inbegrepen bij je vliegticket?

Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de Economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering (zie ook ticketinformatie Australië).

Binnenlandse vluchten

De vluchten binnen Australië worden uitgevoerd met prima vliegmaatschappijen. We proberen binnenlandse vluchten altijd zo goed mogelijk te laten aansluiten op een internationale vlucht. Bij Cathay Pacific, Qantas en wat beperkter bij Singapore Airlines is het mogelijk om voor een gereduceerd tarief binnenlandse vluchten bij te boeken.

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat we je reisplan aanvraag hebben ontvangen, sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief en vluchtschema.

Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op Brussel als Düsseldorf makkelijk en voordelig parkeren.

Klik hier voor meer informatie, voorwaarden en kosten op ticketinformatie Australië

skyline-hongkongStopover onderweg

Je kunt natuurlijk in één keer naar Australië vliegen, maar als je toch langs de welvarende stad Singapore of het levendige Hongkong komt, kun je er natuurlijk ook een tussenstop van maken. Twee nachten is dan net genoeg om bij te komen van je jetlag en een goede indruk van de stad te krijgen. Je overnacht in een sfeervol hotel met een goede ligging. Je kunt kiezen uit verschillende hotels en daardoor zelf de luxe en ligging bepalen. Vervoer in de steden zelf is geen enkel probleem. We bieden dan ook geen standaard stadstours aan en je kunt op je eigen manier en tempo de stad ontdekken. Een transfer bij aankomst is wel fijn na zo’n lange vlucht; deze is inbegrepen.

Klik hier voor de stopovermogelijkheden bij een reis naar Australië