stopover Azie

Australië stopoverAustralië stopover in Azië: Hongkong of Singapore

Je kunt natuurlijk in één keer naar Australië vliegen, maar als je toch langs Hongkong of Singapore komt, vinden wij het leuk om hier een korte tussenstop te maken. Op deze manier onderbreek je de lange vliegreis naar Australië. Bovendien wen je alvast een beetje aan het tijdsverschil en stap je na een goede nachtrust een stuk frisser het vliegtuig in voor de rest van je Australië reis. Twee dagen is genoeg om bij te komen van je jetlag en een indruk van de stad te krijgen. Vervoer en dagtrips in de steden zelf zijn makkelijk ter plaatse te boeken; deze zijn niet inbegrepen. Wij regelen een aankomsttransfer en een sfeervol hotel met een goede ligging. Hieronder meer informatie over de mogelijkheden.

Kies je favoriete Australië bouwstenen
Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan
Reisschema: Hong Kong
Reisduur: 2 dagen / 1 nacht
Reissom: € 125,- p.p. bij 2 personen (in laagseizoen)

Als stopover in Azië kun je kiezen voor Hongkong. Een bezoek brengt je te midden van een mix van skyscrapers, shoppingcentra, een wirwar van Chinese uithangborden, snelle zakenvrouwen met nog snellere mobieltjes en vitrines vol met de meest vreemde etenswaar. Maar ook fotogenieke plekjes, zoals op Hongkong Island waar de typische Chinese jonken liggen aangemeerd. 

De enorme moderne luchthaven ligt op Lantau en vanaf hier ben je in ongeveer 45 minuten in het centrum van Kowloon of Hongkong Island. Veel van onze reizigers (wijzelf trouwens ook) vinden het na een lange vlucht prettig als er iemand met een naambordje op je staat te wachten die je naar het hotel brengt. Zodra je bent geland, word je dan ook verwelkomd door onze chauffeur. De transfer terug laten we aan jezelf over. Er zijn diverse bus- en treintransfers. Een taxi is ook mogelijk, maar net iets prijziger.
verder lezen

Voeg deze bouwsteen toe aan je Australië reis!

Reisschema: Singapore
Reisduur: 2 dagen / 1 nacht
Reissom: € 149,- p.p. bij 2 personen

Singapore is een bruisende, welvarende en zeer schone metropool. Volgens sommigen saai en voorspelbaar, volgens ons de moeite van een stopover in Azië waard. De stad kent een mengelmoes aan culturen: Chinatown met zijn typische markt, de originele façades van Little India en rond Arab street de tempels en kleurige straten. Je kunt er gevarieerd eten en shoppen in oosterse sferen. 

Wil je wat uitrusten dan kun je naar Sentosa; een kunstmatig aangelegd strand waar vooral veel jongeren komen. Het leukste strand vinden wij Palawan, waar fanatiek beachvolleyball wordt gespeeld. Je kunt ook een fiets huren en naar het populaire Underwater World gaan. Het is aan te raden van te voren eten en drinken mee te nemen, de kosten kunnen op Sentosa Island anders behoorlijk oplopen. Prijzen kunnen afwijken tijdens nationale feestdagen, vakanties en conferenties in Singapore.
verder lezen

Welke optie wil je aanvragen?

Stopover Singapore
Singapore City Hotel Deluxe
x
+
1
van
2
x

Verstuur je reisplan